1ο δημοτικό σχολείο Ν. Ραιδεστού: Οι μαθητές γνώρισαν τον πηλό με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

1ο δημοτικό σχολείο Ν. Ραιδεστού: Οι μαθητές γνώρισαν τον πηλό με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων



//Ανακοίνωση Κοινότητας Νέας Ραιδεστού
 
Έργα μαθητών από πηλό στο 1ο δημοτικό σχολείο Ν. Ραιδεστού

Σε μια εξαιρετική δράση προχώρησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου της Νέας Ραιδεστού στις 29/5/2024, γνωρίζοντας στους μαθητές τον πηλό και τη χρησιμότητα που είχε από τα αρχαία χρόνια. Ως «ανταμοιβή» προς τα παιδιά ακολούθησε κέρασμα με λουκουμάδες.

Το πιο σημαντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα είναι ότι με αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και τα παιδιά του σχολείου της Περιστεράς, δείχνοντας σε όλους ότι το σχολείο ενώνει και δημιουργεί φιλίες που μένουν για μια ζωή.

Μικροί και μεγάλοι με περίσσιο κέφι και διάθεση ξετύλιξαν την καλλιτεχνική τους διάθεση και δημιούργησαν με τη φαντασία τους. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!!!

Συγχαρητήρια και στη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτήν την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Θέρμης Ευαγγελία Κούτρη.