Έργα ασφαλτόστρωσης από αύριο – Κοντά στο αεροδρόμιο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έργα ασφαλτόστρωσης από αύριο – Κοντά στο αεροδρόμιοΕργασίες αποκατάστασης των βλαβών του οδοστρώματος στη Συνδετήρια οδό προς το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (οδός Προφήτη Ηλία – Αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ") θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 29 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, από τις 07.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο αριστερό ρεύμα του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), σε μήκος 500μ. από την αρχή του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Μουδανίων – Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση προς Μουδανιά).

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας επί της Συνδετήριας οδού (οδός Προφήτη Ηλία – Αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ") με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.