Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήματα της Θέρμης την Παρασκευή 31 Μαΐου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήματα της Θέρμης την Παρασκευή 31 ΜαΐουΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 έχει προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος σε τμήματα της Θέρμης λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Συγκεκριμένα έχει προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος κατά τις ώρες : 08.00΄ έως 11.30΄ και θα επηρεαστούν οι καταναλωτές που βρίσκονται στα κτίρια: ΕΚΕΤΑ, BALKAN CENTER, GANAS & GANAS BULDING COMPLEX.

Επίσης έχει προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος κατά τις ώρες : 11.00΄ έως 15.00΄ και θα επηρεαστούν οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ, Α.ΔΙΑΚΟΥ, ΣΤΕΝΝΗΜΑΧΟΥ, ΤΑΒΑΚΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, ΛΙΤΣΑ, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, ΣΤΡ.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κ.α.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα Ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν