Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης στην 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης στην 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης είναι παρούσα και φέτος, στην 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, στην Παιδική-Εφηβική Γωνιά, στην Αίθουσα 1, στο Περίπτερο 12. 

Στο πλαίσιο της ΔΕΒ η Δημοτική Βιβλιοθήκη διοργανώνει, μεταξύ άλλων, εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου 
«Τα όνειρα εξαφανίστηκαν», της Κωνσταντίνας Αναγνωστοπούλου.
Εικονογράφηση Δημήτρης Δημαρέλος/Εκδόσεις Μέθεξις, την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 18:00-19:00. Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Ρένα Μαυρίδου.

Πρόκειται για μία παράσταση-παρουσίαση γεμάτη χορό, κίνηση και μελωδία με αφορμή και παρόρμηση από ένα βιβλίο που έγραψε η μικρή αγωνίστρια Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου, που έφυγε νωρίς για τη γειτονιά των αστεριών. Ένα μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019, από ένα βιβλίο που μας δίνει πάντα δύναμη, αισιοδοξία και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. Οι γονείς της Κωνσταντίνας διαθέτουν όλα τα έσοδα των πωλήσεων στη «Φλόγα».

Μουσικοί: 
Αγγέλα Μπόγκια (τενόρο σαξόφωνο), Ευδοξία Καραμαγκιόλα (άλτο σαξόφωνο), Πόπη Δίγκα (ακορντεόν). Συμπράττουν οι σπουδαστές της Σχολής Χορού Δήμου Θέρμης και τα παιδιά της Σχολής Χορού Ιωαννίνων «Αριστέα Λίτου».

Συντονισμός: 
Χρήστος Βαγιωνάς, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτισμού & Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Θέρμης, Σοφία Τσαμασλίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Σχολής Χορού Δήμου Θέρμης Αριστέα Λίτου/Σχολάρχης Σχολής Χορού «ΑΡΙΣΤΕΑ ΛΙΤΟΥ» Ιωαννίνων.

Για παιδιά 5-15 ετών.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ / ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ / ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ / ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ «ΑΡΙΣΤΕΑ ΛΙΤΟΥ»