Δ.Θέρμης: Εορτασμοί Αγ.Κωνσταντίνου και Ελένης 20 & 21/5 σε Κοινότητες του Δήμου - Το πρόγραμμα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: Εορτασμοί Αγ.Κωνσταντίνου και Ελένης 20 & 21/5 σε Κοινότητες του Δήμου - Το πρόγραμμα
Με την ευκαιρία της εορτής των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις  στο Νέο Ρύσιο, το Άνω Σχολάρι και τον Αγιο Αντώνιο στον Δήμο Θέρμης.


Στο Νέο Ρύσιο θα πραγματοποιηθoύν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
  • Την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 19.30, στον χώρο του Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα τελεστεί Eσπερινός και περιφορά της Ιερής Εικόνας των Αγίων. Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις με συμμετοχή της Χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Θέρμης και παραδοσιακούς χορούς από παιδικά τμήματα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Καλλικράτειας και του Λαογραφικού Συλλόγου Νέου Ρυσίου «Η Αρετσού» και στο τέλος θα ακολουθήσει γλέντι για όλους. Την Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 8.00 θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέου Ρυσίου, καθώς και στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Νέου Ρυσίου “Χρήστος Θωμάρεϊς”


Στο Άνω Σχολάρι
  • Την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19.00 θα τελεστεί  Μέγας Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης.  Την Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 7.00 θα  πραγματοποιηθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό  Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Σχολαρίου και στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό μοίρασμα ψαριών, κρασιού και άρτου και το απόγευμα στις 19:00 Εσπερινός.
Στον Άγιο Αντώνιο
  • Την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 19.00 θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης  Αγ. Αντωνίου.