Πρωταθλήτριες Ελλάδος για 19η φορά οι γυναίκες του ΠΑΟΚ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πρωταθλήτριες Ελλάδος για 19η φορά οι γυναίκες του ΠΑΟΚ



Συνεχίζει να γράφει με "χρυσά" γράμματα το όνομα του στο ποδόσφαιρο γυναικών ο ΠΑΟΚ! Οι "ασπρόμαυρες" σε μια ακόμη σεζόν-όνειρο, επιβλήθηκαν εύκολα με 3-0 του δεύτερου ΟΦΗ στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Women’s Football League πανηγυρίζοντας το 19ο πρωτάθλημα τους. Απόλυτα κυρίαρχη η ομάδα της Θεσσαλονίκης που έφτασε στους 68 βαθμούς και "ξέφυγε" στο +12 από την κρητική ομάδα, δυο στροφές πριν το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα όμως η ανωτερότητα του έδειξε ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Στο 17ο λεπτό, οι "ασπρόμαυρες" άνοιξαν λογαριασμό στο ματς με την Χέλμβαλ η οποία με ωραία προσωπική ενέργεια και εκπληκτικό πλασέ σκόραρε για το 1-0.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχιζε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 33ο λεπτό πήρε... αέρα δυο τερμάτων με την αρχηγό της, Βαρδαλή η οποία με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχυθα και έγραψε με εντυπωσιακό τρόπο το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος και έχοντας ήδη βάλει τις βάσεις για νίκη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει για τρίτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με την Χέλμβαλ η οποία μετά από σέντρα της Μήτκου έκανε υπέροχη κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 που έστεψε και μαθηματικά την ομάδα της πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Φυσικά, τις εντυπώσεις "έκλεψε" και ο μικρός Γιαννάκης ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στο ΠΑΟΚ και τον στηρίζει με την παρουσία του δείχνοντας την ανιδιοτελή αγάπη που τρέφει για την αγαπημένη του ομάδα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, τα πανηγύρια ήταν... πολλά και στήθηκε φοβερό γλέντι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, με τις παίκτριες να πανηγυρίζουν με την... ψυχή τους ένα ακόμη πρωτάθλημα στην ιστορία τους.