ΛΟΤΤΟ: Στον Εύοσμο ο υπερτυχερός που κέρδισε 10.000/μήνα για δέκα χρόνια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΛΟΤΤΟ: Στον Εύοσμο ο υπερτυχερός που κέρδισε 10.000/μήνα για δέκα χρόνια




Ιδιαίτερα υψηλό εισόδημα για την επόμενη δεκαετία εξασφάλισε ένας υπερτυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ, ο οποίος κατέθεσε το δελτίου του σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Εύοσμο.

Πανευτυχείς είναι οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου ΟΠΑΠ της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 16 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς παίκτης που κατέθεσε εκεί το δελτίο του, κέρδισε στο ΛΟΤΤΟ το τεράστιο ποσό των 10.000 ευρώ τα οποία θα εισπράττει κάθε μήνα, για τα επόμενα 10 χρόνια!

Ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε ένα δελτίο 3 στηλών με προσωπικές του επιλογές αριθμών, στο πρακτορείο του Θανάση Παπουτζή και της Κατερίνας Κεχαγιά. Τα νούμερα της χθεσινής κλήρωσης ήταν τα 3, 5, 22, 30, 39 και 48 και σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα στον υπερτυχερό.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι, καθώς στο πρακτορείο μας κερδήθηκε το ΛΟΤΤΟ με 6/6 αριθμούς» δήλωσε η συνιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Κατερίνα Κεχαγιά.

«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζεται ένα τόσο μεγάλο ποσό στο ΛΟΤΤΟ στην Ελλάδα», είπε ακόμη και συμπλήρωσε πως παρότι έχουν δοθεί μεγάλα ποσά στο πρακτορείο της, εντούτοις το συγκεκριμένο έπαθλο αποτελεί το μεγαλύτερο από όλα.

Σημειώνεται ότι, σε όλες τις κληρώσεις του ΛΟΤΤΟ οι οποίες γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00, οι παίκτες διεκδικούν στην πρώτη κατηγορία το ποσό των 10.000 ευρώ τον μήνα για μια ολόκληρη 10ετία. Η τελευταία κατάθεση δελτίου ολοκληρώνεται μισή ώρα νωρίτερα.



Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, οι παίκτες κερδίζουν 1.000 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο.

Μάλιστα, ήδη υπάρχουν περίπου 500 παίκτες οι οποίοι έχουν κερδίσει το ποσό των 1.000 τον μήνα, εξασφαλίζοντας το εισόδημά τους για έναν ολόκληρο χρόνο!