Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών–Κύκλωμα Κασσάνδρας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών–Κύκλωμα Κασσάνδρας
Οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών καθώς και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 στα εξής σημεία:

α. Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας

β. Στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, ανά κατεύθυνση και τμηματικά κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. 

Την Τετάρτη 8 Μαΐου και τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική. 

Την Παρασκευή 10 Μαΐου και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από Χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη. 


Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν  τις παραπάνω ημέρες κατά τις ώρες από τις 7:00 π.μ. έως τη δύση ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός. 

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.