Παρεμβάσεις καλλωπισμού του αστικού πρασίνου σε Ταγαράδες και Κάτω Σχολάρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρεμβάσεις καλλωπισμού του αστικού πρασίνου σε Ταγαράδες και Κάτω Σχολάρι


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τη Διεύθυνση Πρασίνου οι συντονισμένες καλλωπιστικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του αστικού πρασίνου σε κοινότητες του δήμου Θέρμης. 

Το τελευταίο διάστημα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού σε πάρκα, αλσύλλια και χώρους πρασίνου σε Ταγαράδες και Κάτω Σχολάρι. 


Ειδικότερα:

– Στην Κοινότητα Ταγαράδων πραγματοποιήθηκαν εργασίες καλλωπισμού του κεντρικού πάρκου του χωριού και τοποθέτηση νέου τεχνητού χλοοτάπητα.

– Στο Κάτω Σχολάρι υλοποιήθηκε το αίτημα των γονέων και εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου για αναβάθμιση του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου με πολλαπλές εργασίες πρασίνου και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα περιμετρικά της αυλής.



«Η Αντιδημαρχία Πρασίνου – Περιβάλλοντος συνεχίζοντας το προγραμματισμό της προχωρά σε διαρκείς παρεμβάσεις, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους κοινόχρηστους χώρους και αναβαθμίζοντας υφιστάμενους χώρους αναψυχής και πρασίνου σε κάθε κοινότητα», επισημαίνει σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Αργύρης Μωραΐτης. 

Επισημαίνει παράλληλα ότι «το πράσινο του Δήμου μας είναι κοινωνικό αγαθό και ας μην ξεχνάμε πως η προστασία του αποτελεί υποχρέωση όλων μας».