Τρίλοφος: Υπαίθριος χώρος άθλησης για ενήλικες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρίλοφος: Υπαίθριος χώρος άθλησης για ενήλικες


//Ανακοίνωση Δήμου ΘέρμηςΈνας νέος υπαίθριος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας ενηλίκων δημιουργήθηκε στον Τρίλοφο. Βρίσκεται επί της οδού Αγίου Αθανασίου και περιλαμβάνει πιστοποιημένα όργανα άθλησης. 

"Η δημιουργία υπαίθριων χώρων γυμναστικής για τους πολίτες εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για αύξηση των διαθέσιμων χώρων υπαίθριας ποιοτικής άθλησης για τους πολίτες. 

Η αύξηση των χώρων προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους κατοίκους της περιοχής να αυξήσουν και τη συχνότητα, την ποιότητα και τη δυνατότητα να γυμναστούν, βελτιώνοντας έτσι την υγεία τους και την ποιότητα ζωής τους.Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η δημοτική αρχή έχει επιλέξει να επενδύσει τόσο στη δημιουργία νέων χώρων όσο και σε εξοπλισμό, με στόχο την επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών υπαίθριας άθλησης σε κάθε γειτονιά του δήμου μας, χώρων μάλιστα με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση, κάθε ώρα της ημέρας μέσα στο φυσικό περιβάλλον του χωριού μας" επισημαίνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοσμάς Τσιλιάς. 

Παράλληλα καλεί τους δημότες να σεβαστούν τον χώρο και να τον προστατέψουν από φθορές και βανδαλισμούς.