Θέρμη: Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο με δενδρύλλια κάνναβης δημιούργησε ένα ζευγάρι - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο με δενδρύλλια κάνναβης δημιούργησε ένα ζευγάρι - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.


Ζευγάρι μετέτρεψε το σπίτι του στη Θέρμη σε «κήπο» αφού καλλιεργούσαν 347 δενδρύλλια κάνναβης – Σε σπίτι που διατηρούσαν στον Δ. Θερμαϊκού εντοπίστηκαν συσκευασίες με κάνναβη και κοκαΐνη.

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας άνδρας και μία γυναίκα, αφού μετά από συντονισμένες έρευνες εντοπίστηκε «εργαστήριο» καλλιέργειας κάνναβης στο σπίτι που διατηρούσαν στη Θέρμη, με 347 δενδρύλλια. Σε συνέχεια των ερευνών εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών και σε σπίτι που διατηρούσαν στον Δ. Θερμαϊκού.



Στο σπίτι που διατηρούσαν στον Δ. Θερμαϊκού εντοπίστηκαν συσκευασίες με κάνναβη σε τρίμματα – κορυφάδες, συνολικού βάρους 403,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 6,9 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στη Θέρμη εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 60,3 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 1,835 κιλών, συσκευασίες με κάνναβη σε τρίμματα – κορυφάδες, συνολικού βάρους 279,3 γραμμαρίων, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και δύο κάμερες, που ήταν τοποθετημένες εξωτερικά της οικίας.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργειά τους (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, ψηφιακά θερμόμετρα, χρονοδιακόπτες, μετασχηματιστές ρεύματος).







Τέλος, στην κατοχή του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης σε τρίμματα – κορυφάδες βάρους δύο γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.