Ολυμπιακός - Άρης: Στατιστικά και προϊστορία στον Πειραιά - Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολυμπιακός - Άρης: Στατιστικά και προϊστορία στον Πειραιά - Πώς θα δείτε το ματς



Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις με τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που είχε να συμβεί από την σεζόν 2019-20.
Την περσινή σεζόν ο Άρης έχασε μόλις το ένα από τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα, σε κανονική περίοδο και Playoffs. Επικράτησε και στα δύο στην έδρα του με 2-1 και η αναμέτρηση τους με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό για τα Playoffs ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Αυτή η ισοπαλία είναι και η μόνη επιτυχία για τους Κίτρινους στη σειρά των αγώνων τους τα τέσσερα τελευταία χρόνια για τα Playoffs, αφού ο Ολυμπιακούς μετρά τρεις νίκες στις άλλες αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Η τελευταία νίκη του Άρη στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν στις 27 Ιανουαρίου 2002 με 1-0 και από τότε ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει στα 18 από τα 22 παιχνίδια που έχει υποδεχθεί τον Άρη για το πρωτάθλημα, με τις άλλες τέσσερις αναμετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
47 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
12 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
ΓΚΟΛ: 129-47


Η τηλεοπτική μετάδοση

Ολυμπιακός – Άρης σήμερα στις 19:00 στον Πειραιά, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των play off της Super League.


Από τη μια ο Ολυμπιακός προέρχεται από το σοκ της ήττας στο 90′ στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ από την άλλη ο Άρης επικράτησε εύκολα με 3-1 της Λαμίας.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Cosmote Sport 2HD .