Έργα σε Μουδανιών και Περιφερειακό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έργα σε Μουδανιών και ΠεριφερειακόΚλειστή θα παραμείνει αύριο Σάββατο 13 Απριλίου η αριστερή λωρίδα στη Μουδανιών από τον κόμβο της Βούλγαρη μέχρι το Ρύσιο τμηματικά από τις 6.30 πμ. λόγω εργασιών που εκτελούνται στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Αναλυτικά εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:

– Οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης εκτελούνται εντός της περιοχής των κόμβων 
  • Α/Κ Κ8-Κ9 (Τριανδρίας-Τούμπας), 
  • Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), 
  • Κ11 (Πυλαίας), 
  • Α/Κ Κ12 (Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών), 
χωρίς κατάληψη οδοστρώματος, από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως και την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, εκτός Σαββατοκύριακου, με ώρα έναρξης στις 6:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

– Οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα εκτελεστούν επί της κεντρικής νησίδας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά ανά κατεύθυνση, το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 6:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.