Θέρμη: Κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα, σπίτια και οχήματα - 11 συλληφθέντες από 19 έως 64 ετών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα, σπίτια και οχήματα - 11 συλληφθέντες από 19 έως 64 ετών



Δικογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος 11 ατόμων που ευθύνονται για διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα, σπίτια και οχήματα, στη Θέρμη.

Συγκεκριμένα, πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες. 

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, έπειτα από μεθοδική και επιστάμενη έρευνα σχημάτισαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος έντεκα (11) ημεδαπών, ηλικίας από 19 έως 64 ετώνγια 
► δύο (2) περιπτώσεις κλοπών από κατάστημα και οικία, 
► δύο (2) περιπτώσεις διάρρηξης Ι.Χ.Ε. οχημάτων, 
► δυο (2) περιπτώσεις απάτης, 
► μία (1) περίπτωση διάρρηξης καταστήματος, 
► μια (1) περίπτωση κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, 
► μία (1) διακεκριμένη περίπτωση φθορών σε πάρκο, 
► μία (1) περίπτωση υπεξαίρεσης οχήματος και 
► μία (1) περίπτωση αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2023 έως τον Δεκέμβριο 2023, στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης. 

Συνολικά οι ανωτέρω κατάφεραν να αφαιρέσουν από τα θύματά τους το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. 

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.