Κυριακή 14 Απριλίου το "8th Panorama Charity Fun Run ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ" - Τρέχουμε για καλό σκοπό στο Πανόραμα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κυριακή 14 Απριλίου το "8th Panorama Charity Fun Run ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ" - Τρέχουμε για καλό σκοπό στο Πανόραμα



8th Panorama Charity Fun Run
ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ 2024


Την Κυριακή 14/4 τρέχουμε για καλό σκοπό στο Πανόραμα στο ΄΄8ο Panorama Charity Fun Run– ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ 2024΄΄. Συμμετέχουμε στους αγώνες 2000μ.(μαθητών).

👉Δήλωσε συμμετοχή...είναι για καλό σκοπό!!!

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ( συμβολική συμμετοχή 5 ευρώ) φέτος θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος η “Λάμψη”, στο σωματείο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Αντηρίδα” και στο οικοτροφείο για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα “Αριάδνη ΙΙ”.

Η εκκίνηση των 2000μ.(για μαθητές) θα δοθεί στο Πανόραμα στην οδό Κομνηνών (δρόμος Πανόραματος -Χορτιάτη) στην διασταύρωση για Πλατανάκια και ώρα 11:30π.μ.

Ο τερματισμός
θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πανοράματος. Οι δηλώσεις συμμετοχής και τα χρήματα θα δοθούν στην εκκίνηση, στο stand της γραμματείας.

Σημείο συνάντησης θα είναι στο σημείο εκκίνησης και ώρα 10:00π.μ. γιατί ο δρόμος Θέρμης - Πανοράματος θα κλείσει στις 10:00 πρέπει να είμαστε έγκαιρα στην γραμματεία για να δηλωθούμε και να κάνουμε προθέρμανση και οι γονείς να επιστρέψουν στο στάδιο να παρακολουθήσουν τον τερματισμό και να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Στο τέλος του γκρουπ των μικρών μας δρομέων θα υπάρχει συνοδεία ενός προπονητή για οτιδήποτε χρειαστεί στη διαδρομή. 
 Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους μετά το τέλος του αγώνα στον τερματισμό στο Δημοτικό Στάδιο Πανοράματος.

*Αγωνιζόμαστε με τα μπλουζάκια του συλλόγου μας!!!