Από κεραυνό «χτυπήθηκε» το εμπορικό κέντρο Mediterranean cosmos το απόγευμα της Παρασκευής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Από κεραυνό «χτυπήθηκε» το εμπορικό κέντρο Mediterranean cosmos το απόγευμα της Παρασκευής



Προβλήματα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean cosmos προκάλεσε το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ανατολική Θεσσαλονίκη – Έπεσε τάση του ρεύματος και άνοιξαν αυτόματα οι τέντες.

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη στο Mediterranean Cosmos το μεσημέρι της Παρασκευής (22/03). Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ξέσπασαν νωρίτερα, «χτύπησαν» μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κεραυνός έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου στο εμπορικό κέντρο “Mediterranean Cosmos”, χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αποδείχτηκε «σωτήριο» το αλεξικέραυνο που είναι εγκατεστημένο στο εμπορικό κέντρο και η κεραία της εταιρίας Vodafone λίγα μέτρα μακριά.

Η πτώση του κεραυνού είχε ως αποτέλεσμα σημειωθεί σημαντική αυξομείωση στην τάση του ρεύματος του εμπορικού, η οποία προκάλεσε το αυτόματο «σήκωμα» των τεντών σε μια πτέρυγα του εμπορικού με αποτέλεσμα το σημείο αυτό στιγμιαία να πλημμυρίσει.

Με την άμεση συνδρομή του προσωπικού τα νερά απομακρύνθηκαν, χωρίς να κινδυνέψει κάποιος από τους επισκέπτες ή το προσωπικό.

ethermaikos.gr