Συμφωνία μαμούθ: Όποιος έχει Cosmote TV θα βλέπει Netflix δωρεάν! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συμφωνία μαμούθ: Όποιος έχει Cosmote TV θα βλέπει Netflix δωρεάν!



Η Deutsche Telekom, η μητρική του ΟΤΕ, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Netflix στην Ευρώπη.

Η συνεργασία αυτή θα ξεκινήσει από την Κροατία και την Ουγγαρία, ενώ μέσα στη χρονιά θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες όπου δραστηριοποιούνται οι θυγατρικές του ομίλου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix μέσω του Cosmote TV.

Η ανακοίνωση της Deutsche Telekom αναφέρει:


 «Η Deutsche Telekom και το Netflix ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να βελτιώνει συνεχώς την ολοκληρωμένη εμπειρία ψηφιακού σπιτιού, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στο πλαίσιο των προσφορών της.

Πιστή στον ισχυρισμό της “Connecting your world”, η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν τεράστιο κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης και παρέχοντας μια premium υπηρεσία μέσω της καλύτερης συνδεσιμότητας στην κατηγορία της.

Ξεκινώντας από την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix – συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών ομαδοποίησης ή ρύθμισης στη διεπαφή της τηλεόρασής τους – δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα τηλεοπτική προσφορά θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους».