Αυτόματη κλήρωση στο νέο Champions League: Τέλος τα μπαλάκια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αυτόματη κλήρωση στο νέο Champions League: Τέλος τα μπαλάκια



Το Champions League της σεζόν 2024-25 θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί με το νέο φορμάτ και με μεγαλύτερο αριθμό ομάδων, οι αλλαγές όμως δεν θα περιοριστούν στο αγωνιστικό κομμάτι αφού θα έχουμε νέα εποχή και για τις κληρώσεις της UEFA, όπως μετέδωσε το Sky Sports.

Η φετινή είναι η τελευταία σεζόν που η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση διεξάγεται με το φορμάτ με το οποίο την έχουμε μάθει όλοι εδώ και πολλά χρόνια. Από τη νέα αγωνιστική περίοδο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ετοιμάζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όπως φαίνεται.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το Sky Sports, το οποίο μετέδωσε πως μπαίνει τέλος και στην παραδοσιακή κλήρωση με τα μπαλάκια, τα οποία θα αντικατασταθούν από έναν υπολογιστή, ο οποίος και θα ορίζει τα ζευγάρια σε κάθε κλήρωση.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό, σύμφωνα με το Sky Sports, είναι ο χρόνος, αφού μέσω υπολογιστή η σχετική διαδικασία θα ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα, με το ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου να ολοκληρώνεται με την επισήμανση πως ήδη μια αγγλική εταιρεία πληροφορικής έχει αρχίσει να δουλεύει για να τελειοποιήσει τη νέα κλήρωση που θα γίνεται και όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τον Σεπτέμβριο.