Η ΕΠΟ στέλνει τον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η ΕΠΟ στέλνει τον τελικό Κυπέλλου στο ΠανθεσσαλικόΟλοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η κρίσιμη σύσκεψη κορυφής για τον ορισμό της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει ότι οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη για το Πανθεσσαλικό.
Ωστόσο, επισημαίνει ότι το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου και εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Μένει λοιπόν να αποσαφηνιστεί και ο τρόπος διεξαγωγής του μεγάλου τελικού, δηλαδή αν θα γίνει με παρουσία φιλάθλων ή όχι. Σημειώνεται άλλωστε, ότι η σημερινή (13/03) σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του Άρη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά.