Νέα Ραιδεστός: Πιο ψηλά από όλους τους χαρταετούς πετούσε αυτός που ήταν τυλιγμένος σε... κολώνα της ΔΕΗ! [φωτο] - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα Ραιδεστός: Πιο ψηλά από όλους τους χαρταετούς πετούσε αυτός που ήταν τυλιγμένος σε... κολώνα της ΔΕΗ! [φωτο]


Καθαρά Δευτέρα σήμερα και οι περισσότερες ανοιχτοσιές του Δήμου γέμισαν με κόσμο που κρατώντας την παράδοση επιδόθηκαν στο πέταγμα του χαρταετού. 


Στη Νέα Ραιδεστό, από νωρίς το πρωί εκατοντάδες κάτοικοι αλλά και επισκέπτες άλλων δήμων ξεκίνησαν τις προσπάθειες για τον... άτυπο διαγωνισμό του χαρταετού. Αλλοι τα κατάφερναν, άλλοι έμεναν στη προσπάθεια και κάποιοι ξεχώριζαν.

Βλέποντας από μακριά τον χαρταετό που πετάει ψηλότερα από όλους θέλαμε να βρούμε τον κάτοχο για να τον συγχαρούμε, αλλά και να μας πει τα μυστικά της κατασκευής του.

Ακολουθήσαμε με το μάτι τον τεράστιο σπάγκο που κατέβαινε από τον χαρταετό, αλλά ο ιδιοκτήτης ήταν άφαντος! Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά διαπιστώσαμε ότι η άκρη του σπάγκου ήταν τυλιγμένη σε μια κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ πίσω από το δημοτικό σχολείο της Κοινότητας από όπου και οι φωτογραφίες. 

Κάποιοι άλλοι εξίσου παρατηρητικοί με εμάς ενημέρωσαν τον ΔΕΔΔΗΕ γιατί κάποια στιγμή που θα πάψει να φυσά ο χαρταετός θα πέσει στο έδαφος αλλά θα συνδέεται ακόμη με τα καλώδια της κολόνας μέσω του σπάγκου καθιστώντας τον επικίνδυνο.

Προσοχή μεγάλη λοιπόν....





Δείτε ακόμη:

Προσοχή κατά το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα - Τι πρέπει να κάνετε αν μπλεχτεί σε καλώδια - Οδηγίες από τον ΔΕΔΔΗΕ