Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών γνώρισαν την ΕΛ.ΑΣ και εξοικειώθηκαν με το επάγγελμα του αστυνομικού (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών γνώρισαν την ΕΛ.ΑΣ και εξοικειώθηκαν με το επάγγελμα του αστυνομικού (φωτο)


//Ανακοίνωση Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών:

Σήμερα, 6 Μαρτίου 2024, ημέρα κατά της Σχολικής Βίας, οι μαθητές και μαθήτριές μας γνώρισαν την Ελληνική Αστυνομία και εξοικειώθηκαν με το επάγγελμα του αστυνομικού. 

Παρακολούθησαν ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για παιδιά του Δημοτικού, που στόχο είχε την εκμάθηση κανόνων ασφάλειας, την αναγνώριση, ενθάρρυνση και αναφορά περιστατικών βίας. Επιβιβάστηκαν σε όχημα της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, «οδήγησαν» τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ Ανατολικού Τομέα, συζήτησαν, πειραματίστηκαν, φωτογραφήθηκαν με τους Αστυνομικούς, εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Αστυνομία.

Ευχαριστούμε πολύ την εισηγήτρια του προγράμματος Υ/Α΄ κ. Μελετλίδου Βασιλική, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, η οποία πραγματοποίησε τον σχεδιασμό και υλοποίησε την ενημερωτική δράση για το σχολείο μας, τον Υ/Β κ. Χατζησπύρογλου και τα πληρώματα της ομάδας ΔΙΑΣ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης που με υπομονή ανέβασαν όλους και όλες τους μαθητές και μαθήτριες στις μηχανές καθώς και στο περιπολικό.

Οι δράσεις μας συνεχίζονται και αύριο 7 Μαρτίου 2024, καθώς σε όλα τα τμήματα του σχολείου θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες σχετικές με την σχολική βία.