Θέρμη: Εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου Θέρμης για την 50η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Εκδήλωση του Ειδικού Σχολείου Θέρμης για την 50η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Το 1ο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) Θέρμης θα πραγματοποιήσει στις 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 εκδήλωση για την καταδίκη της τουρκικής κατοχής του βόρειου τμήματος της Κύπρου και της συνεχιζόμενης παραβίασης όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων στο νησί. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την τραγική επέτειο των 50 χρόνων από τη φρικτή τουρκική εισβολή. Θα διεξαχθεί στην πλατεία «Παραμάνα» Θέρμης (κεντρική πλατεία Θέρμης) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναρτηθεί γιγαντοπανό 4×3 μέτρων, έργο των παιδιών του σχολείου.

Θα συμμετέχουν επίσης το 3ο Γυμνάσιο Θέρμης και το 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, με πολυμελείς χορωδίες, δρώμενα και απαγγελίες. Στον χώρο θα υπάρχει έκθεση έργων των μαθητών και μαθητριών του 1ου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. 

Παράλληλα έχουν προσκληθεί τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και του διπλωματικού σώματος της Κύπρου.