Γιορτή για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Άρη. Τιμές εισιτηρίων εισόδου από 15 ευρώ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιορτή για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του Άρη. Τιμές εισιτηρίων εισόδου από 15 ευρώΤη διεξαγωγή εορταστικού γκαλά για τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου ανακοινώνει ο Α.Σ. Άρης.

Συγκεκριμένα, στις 24 Μαρτίου, στις 19:00, θα λάβει χώρα εκδήλωση στον κινηματογράφο «Ολύμπιον». «Μία εκδήλωση αντάξια του μεγαλείου του Άρη και της σημασίας των 110ων γενεθλίων του. Το «παρών» θα δώσουν μεγάλες μορφές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που τίμησαν τα χρώματα του Άρη, σε όλα τα αθλήματα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι τιμές των εισιτηρίων εισόδου είναι 15 ευρώ για το θεωρείο, 30 ευρώ για τις θέσεις gold και 50 ευρώ για τις θέσεις VIP. Για όσους δώσουν το «παρών», θα υπάρχει ένα δώρο – έκπληξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδας, «ΛΑΜΨΗ».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήριά τους από την πλατφόρμα της More στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.more.com/sports/epeteiakogala/