Νέα Ραιδεστός: Φωτιά το μεσημέρι της Πέμπτης 1/2 στις εγκαταστάσεις των τεχνικών Υπηρεσιών της Αστυνομίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα Ραιδεστός: Φωτιά το μεσημέρι της Πέμπτης 1/2 στις εγκαταστάσεις των τεχνικών Υπηρεσιών της Αστυνομίας



Φωτιά σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος στη Νέα Ραιδεστό. 

Συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων σε σημείο εναπόθεσης παλιών φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτών προς ανακύκλωση. Από τη φωτιά προκλήθηκε έντονος μαύρος καπνός λόγω του είδους των φλεγόμενων υλικών, ορατός από πολύ μακριά.

Ευτυχώς, με την έγκαιρη άφιξη των ανδρών της Πυροσβεστικής η φωτιά δεν εξαπλώθηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο, ούτε στον υπερβολικά μεγάλο αριθμό ακινητοποιημένων οχημάτων που φυλάσσονται στο χώρο. 

Να θυμίσουμε ότι στην Υ.Τ.Ε.Β.Ε λειτουργούν οι τεχνικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ για τη Βόρειο Ελλάδα, το σημείο ανεφοδιασμού καυσίμων των αστυνομικών οχημάτων, ενώ στις ίδιες εγκαταστάσεις φιλοξενείται και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

* Περισσότερα για την ΥΤΕΒΕ μπορείτε να δείτε εδώ