Εξόρμηση στο δάσος του Λιβαδίου από τον Σύλλογο “Πράσινες Σκέψεις” - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εξόρμηση στο δάσος του Λιβαδίου από τον Σύλλογο “Πράσινες Σκέψεις”



Με κεντρικό σύνθημα “Ζήσε την ανάσα της φύσης”, ο Πεζοπορικός Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος “Πράσινες Σκέψεις” πραγματοποιεί στις 10 Μαρτίου εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, συνδυάζοντας εξόρμηση στη φύση και περιπατητική εκδρομή.
Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε κάθε πολίτη με χώρο συνάντησης την πλατεία Λιβαδίου από όπου στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει μία βατή περιπατητική εξόρμηση στα μονοπάτια του δάσους ανάμεσα σε δρυς, καστανιές και οξιές.

Η διαδρομή είναι μόλις τριών χιλιομέτρων και εύκολη στο περπάτημα, καθώς απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και σε κάθε ηλικιακή ομάδα. 

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα υπάρχει και οδηγός, ενώ στο τέλος της διαδρομής θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, όπου θα έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικά εδέσματα (και παραδοσιακό τραχανά). 

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μοναδική προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί η φόρμα συμμετοχής, για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή της περιπατητικής εξόρμησης. 

Στόχος των μελών του Συλλόγου είναι να γνωρίσουν οι πολίτες το σύλλογο και τις δράσεις του και να νιώσουν την ηρεμία της φύσης και τη δύναμή της. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στη διεύθυνση: https://forms.gle/K7Cca8JnzpPWBeyy8.