ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς



Τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο Άρης και πέντε αγώνες χωρίς ήττα, αφού οι νίκες του ξεκίνησαν έπειτα από τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία στις 3 Απριλίου 2022 για τα Playoffs του πρωταθλήματος.

Το ρεκόρ των Κίτρινων στις μεταξύ τους συναντήσεις είναι οι πέντε διαδοχικές νίκες από το 1979-80 μέχρι και τον Α’ Γύρο της σεζόν 1981-82.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με εξαίρεση τη σεζόν 2021-22, όταν και επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις του Άρη, δεν έχει άλλη νίκη στις τελευταίες δέκα συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα και στις δύο έδρες.

Ο Άρης δεν έχει δεχθεί τέρμα στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στα Γιάννινα και στο τελευταίο τους παιχνίδι σημείωσε την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου με 4-0, ενώ στην αμέσως προηγούμενη έφυγε με νίκη 3-0.

Το 1-0 είναι το αγαπημένο σκορ για τον Άρη, αφού οι τέσσερις από τις έξι νίκες του είναι με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το 2-0, με το οποίο έχει επικρατήσει 5 φορές. Στην δεύτερη θέση για τους γηπεδούχους είναι το 2-1 με τέσσερις επαναλήψεις.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στις 10 Νοεμβρίου 1974 στους Ζωσιμάδες και ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 χάρη στα γκολ των Άλβαρες και Κοντογεωργάκη, ενώ για τον Άρη σκόραρε ο Δράμπης.

24 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
7 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
ΓΚΟΛ: 23-20


Η τηλεοπτική μετάδοση

Με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης συνεχίζεται το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 19:00.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία και πλέον βρίσκονται μόνοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πληρώνοντας τον ερασιτεχνικό προγραμματισμό.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν με τη «φωτιά» και κάηκαν κόντρα στον Πανσερραϊκό, παραμένοντας σταθερά στην 5η θέση.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Novasports2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα.