Άρης - Βόλος: Στατιστικά και προϊστορία - Πώς θα δείτε το ματς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άρης - Βόλος: Στατιστικά και προϊστορία - Πώς θα δείτε το ματς



Ο Άρης έχει επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια απέναντι στο Βόλο εντός και εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περσινή σεζόν τέσσερις φορές, δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δύο για τα Playoffs.

Οι Κίτρινοι ηττήθηκαν στο πρώτο από εκείνη τη σειρά των παιχνιδιών που έγινε στην έδρα του Βόλου και στη συνέχεια επικράτησαν στη Θεσσαλονίκη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στις δύο αναμετρήσεις για τα Playoffs της Stoiximan Super League.

Οι τρεις από τις τέσσερις τελευταίες νίκες τους είναι χωρίς να δεχθούν γκολ, όπως και οι τρεις από τις τέσσερις που έχουν στην έδρα τους με το Βόλο.

Οι τέσσερις διαδοχικές νίκες του Άρη δεν αποτελούν ρεκόρ, αφού έχει ακόμη μια τετράδα με επιτυχίες απέναντι στο Βόλο, από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου 2022 που κέρδισε ο Βόλος μέσα στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το πρώτο σερί είχε τέσσερις νίκες, όπου στις τρεις από αυτές πάλι δεν είχε δεχθεί τέρμα.

Στις έντεκα συνολικά αναμετρήσεις και στις δύο έδρες δεν υπάρχει ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Άρης έχει επικρατήσει στις οκτώ, ενώ ο Βόλος στις τρεις.

Η πρώτη συνάντηση τους με γηπεδούχο τον Άρη έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2019, με τους Κίτρινους να επικρατούν 4-0 χάρη στα γκολ των Ιντέγιε και Γκάμα, οι οποίοι σημείωσαν από δύο τέρματα.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
4 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ
ΓΚΟΛ: 6-2


Η τηλεοπτική μετάδοση

Άρης – Βόλος για την 24η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 19:30.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων μπορείτε να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα
.