Ολγα Γιαννιού: "Ο Αετός Βασιλικών τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολγα Γιαννιού: "Ο Αετός Βασιλικών τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας"Ο Αετός Βασιλικών εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 και θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο στα πλέι οφ για την άνοδο. 


Η πρόεδρος του συλλόγου Ολγα Γιαννιού για τη φετινή χρονιά επισήμανε:

«Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα μας από την αρχή του Πρωταθλήματος τα κατάφερε. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Αετό καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην Α1 και αγωνίζεται στα πλέι οφ για την άνοδο. 
Είναι τιμή που θα παίξει με ομάδες αυτού του επιπέδου και ιδιαίτερη χαρά μας που θα φιλοξενήσουμε στην έδρα μας τον Αγροτικό Αστέρα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας που κατάφεραν το ακατόρθωτο. Είχαμε θέματα με τραυματισμούς, ενώ τρεις από τους βασικούς μας παίκτες υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία. 
Στα πλέι οφ θα δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται και σε παίκτες μικρότερης ηλικίας γιατί και αυτούς πρέπει να τους καμαρώσουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

metrosport.gr