Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται κινηματογραφική ταινία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του γίνεται κινηματογραφική ταινία


Σε κινηματογραφική ταινία αναμένεται να προβληθεί η ζωή του σπουδαίου λαϊκού καλλιτέχνη Στέλιου Καζαντζίδη τον οποίο στην νεαρή του ηλικία θα υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας, με την παράγωγη να αποτελείται από δύο μέρη.


Με βάση όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό”, οι συντελεστές ζήτησαν τα δικαιώματα από τη χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη, κα. Βάσω Καζαντζίδη, η οποία και τους τα έδωσε. 


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή 

"Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ…", 

ενώ συνέχισε 

"Είχε πει θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία. Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα. 

Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε. Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε".


ethnos.gr