ΚΑΠΗ Καρδίας: Προσφορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΚΑΠΗ Καρδίας: Προσφορά Ηλεκτρονικού Υπολογιστή από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου


Έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή προσέφερε το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» για την κάλυψη των αναγκών του ΚΑΠΗ Καρδίας. 

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Καρδίας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου στην οποία αναφέρει: 
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική χορηγία ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή στο ΚΑΠΗ Καρδίας Δήμου Θέρμης. Με την ευγενική προσφορά σας διευκολύνετε σε μεγάλο βαθμό το έργο του ΚΑΠΗ καθώς και στη βελτίωση των συνθηκών αναψυχής των μελών του

Κατά την παραλαβή του υπολογιστή παρόντες ήταν ο Θεόδωρος Σασλής εργαζόμενος του Νοσοκομείου χάρη στη μεσολάβηση του οποίου πραγματοποιήθηκε η χορηγία και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημήτριου η οποία ευχαρίστησε τη διοίκηση του Νοσοκομείου και όλους όσους συνέβαλαν στη δωρεά. 

Παράλληλα ευχαρίστησε και όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και την πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ιωάννα Χαρισοπούλου, που με ιδιαίτερο ζήλο αφουγκράζεται τις ανάγκες όλων των μελών της δομής.
Ο σεβασμός και η αγάπη μας είναι δεδομένες και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για την προσφορά της και την κοινωνική και ευαισθησία στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας
σημείωσε η κ. Χατζηδημητρίου.