Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: Με αισιόδοξο μήνυμα έκλεισε η εκδήλωσή μας για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: Με αισιόδοξο μήνυμα έκλεισε η εκδήλωσή μας για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.


Με αισιόδοξο μήνυμα έκλεισε η εκδήλωσή μας για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.


👉Με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση μπορεί να ιαθεί !

** Οι ψυχολόγοι που εργάζονται στο σύλλογο ‘ΛΑΜΨΗ’ μας εξήγησαν ότι είναι εξίσου σημαντική η ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού που ασθενεί και της οικογένειάς του στο στάδιο θεραπείας και αποθεραπείας.

** Μας διηγήθηκαν πόσο δυνατοί είναι αυτοί οι ήρωες που μαθαίνουν από μικροί να παλεύουν για τη ζωή και πώς η ζωγραφική συμβάλει στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων και στην ανακούφιση του πόνου, του φόβου και της αγωνίας τους.

** Ο Σύλλογος της ‘Λάμψης’ αναπληρώνει τα κενά που αφήνει η πολιτεία. Συνδράμει σε αναγκαίες νοσοκομειακές υποδομές, σε οικονομική ενίσχυση και ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους. Πρόκειται για εθελοντές που αναπληρώνουν το κράτος όπου αυτό ολιγωρεί. Τους ευχαριστούμε !

** Ευχαριστούμε τις ομιλήτριες, Νεκταρία Τσοπανέλη, Έφη Μαγούλα, Νένα Παπαδοπούλου, και τους μικρούς επισκέπτες μας που ζωγράφισαν και έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης στα παιδιά που νοσούν.
Ήταν μια πραγματική δράση αλληλεπίδρασης !

** Ευχαριστούμε και όσους συνέβαλαν στη δράση αυτή αλλά και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.