Φ.Καρκατζουνης: "Τελικά τόση άβυσσος…. χωρίζει την παράταξη του κου Παπαδόπουλου με την παράταξη της κας Τσιφτελίδου" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φ.Καρκατζουνης: "Τελικά τόση άβυσσος…. χωρίζει την παράταξη του κου Παπαδόπουλου με την παράταξη της κας Τσιφτελίδου"

Φ.Καρκατζουνης: Παπαδόπουλος και Τσιφτελίδου στο ίδιο ψηφοδέλτιο στην ΠΕΔ

Τελικά τόση άβυσσος …. χωρίζει την παράταξη του κου Παπαδόπουλου με την παράταξη της κας Τσιφτελίδου,  που σήμερα ήταν υποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο (ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ) με το όνομα Αυτοδιοικητικό Κίνημα για την ΠεριφερειακήΈνωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Όση χωρίζει και την παράταξη αυτή με την παράταξη της ΝΔ που πλειοψηφεί σε ΠΕΔ και ΚΕΔΕ, ώστε να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο στις εκλογές για τον ΦΟΔΣΑ.

Εμείς το λέμε χρόνια τώρα ότι κινούνται στις ίδιες ράγες! Στις ράγες της διαχείρισης της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής,  παρά τα παχιά λόγια και των δυο παρατάξεων για αγώνες και διεκδικήσεις ή για συμβιβασμένους δημάρχους….. Είναι καιρός να το αντιληφθούν και οι πιο δύσπιστοι.

Μοναδική αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική που ασκούν κυβέρνηση,  περιφέρεια και  διοίκηση Παπαδόπουλου είναι ο ίδιος ο λαός .

Όταν ο εργαζόμενος λαός σηκώνει το ανάστημά του, έχει τη δύναμη να αποκρούσει την αντιλαϊκή πολιτική, να πάρει ανάσες ανακούφισης κεντρικά και τοπικά, να ανοίξει τον δρόμο για την αντεπίθεση απέναντι στο εκμεταλλευτικό σύστημα και το εχθρικό αντιλαϊκό κράτος που το υπηρετεί, την εγκληματική πολιτική που μοναδικό κριτήριο έχει την κερδοφορία των ομίλων

 Στον αγώνα αυτό τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση είναι και θα είναι μπροστά!