Διευκρινίσεις των διοργανωτών για την ημερομηνία διεξαγωγής της καρναβαλικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διευκρινίσεις των διοργανωτών για την ημερομηνία διεξαγωγής της καρναβαλικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη



"Η Καρναβαλική Παρέλαση Θεσσαλονίκης θα γίνει 10 Μαρτίου 2024 στις 16:00 η ώρα επί της οδού Τσιμισκή που είναι στην καρδιά της πόλης", διευκρινίζει η μία εκ των διοργανωτών της καρναβαλικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, Θένια Δρακοπούλου.


Αφορμή για τη διευκρινιστική δήλωση στάθηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή πριν από την Καθαρά Δευτέρα, κάτι που δεν ισχύει.

"Η Θεσσαλονίκη θα φροντίζει να έχει Καρναβαλική Παρέλαση η οποία, όσο δυνατόν γίνεται, να μην θυμίζει τις άλλες πανέμορφες καρναβαλικές παρελάσεις ανά την Ελλάδα μας", προσθέτει στη δήλωσή της η κ. Δρακοπούλου και τονίζει ότι επιλέχθηκε η συγκεκριμένη Κυριακή προκειμένου να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να μεταβούν στις πόλεις που ετοιμάζουν κάθε χρόνο εντυπωσιακά άρματα και εκδηλώσεις.


Η δήλωσή της:

"Η Θεσσαλονίκη θα καθιερώσει να έχει την δική της Καρναβαλική Παρέλαση πάντα την Κυριακή που βρίσκεται ακριβώς μετά την Τσικνοπέμπτη. Ο λόγος είναι για να μπορούμε όλοι να επισκεφτούμε και όλες τις άλλες καρναβαλικές παρελάσεις ανά την Ελλάδα οι οποίες ως συνήθως γίνονται το επόμενο τριήμερο, που είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Δεν είμαστε Θεσσαλονικείς, Ξανθιώτες, Πατρινοί, Αθηναίοι… Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ! Και η Ελλάδα χρειάζεται να είναι ενωμένη και πρωτοπόρα. 

Ο τουρισμός θα έρχεται να επισκεφτεί περισσότερες μέρες την Ελλάδα μας, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί πολλές περισσότερες γιορτινές εκδηλώσεις σε διάφορες τοποθεσίες της χώρας μας. 

Η Θεσσαλονίκη θα φροντίζει να έχει Καρναβαλική Παρέλαση η οποία, όσο δυνατόν γίνεται, να μην θυμίζει τις άλλες πανέμορφες καρναβαλικές παρελάσεις ανά την Ελλάδα μας. 

Η Καρναβαλική Παρέλαση Θεσσαλονίκης θα γίνει 10 Μαρτίου 2024 στις 16:00 η ώρα επί της οδού Τσιμισκή που είναι στην καρδιά της πόλης. 

Χαιρόμαστε που αυτό το γεγονός, αποτέλεσε ο λόγος για να φροντίσουν να ασχοληθούν ακόμα περισσότερο με τις ήδη πανέμορφες παρελάσεις τους η Ξάνθη, Πάτρα, Αθήνα κτλ. Η Ελλάδα και οι Έλληνες, όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να εντυπωσιάσουμε ολόκληρο τον κόσμο! Πάμε δυνατάααα!!!!!".