Αγρότες από τον κόμβο Θέρμης αποπειράθηκαν να αποκλείσουν τον κόμβο Αεροδρομίου το βράδυ του Σαββάτου . - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Αγρότες από τον κόμβο Θέρμης αποπειράθηκαν να αποκλείσουν τον κόμβο Αεροδρομίου το βράδυ του Σαββάτου .


Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσαν αγρότες, το βράδυ του Σαββάτου, καθώς κινήθηκαν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο Αεροδρομίου με πρόθεση να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του.


Οι αγρότες κινήθηκαν από τον κόμβο της Θέρμης προς τα αεροδρόμιο φτάνοντας κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Μάλιστα, ορισμένα τρακτέρ επέλεξαν να κινηθούν σε δύσβατους αγροτικούς δρόμους.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με κλούβες και περιπολικά. Υπήρξαν διαπραγματεύσεις μεταξύ αγροτών και αξιωματικών της ΕΛΑΣ με αποτέλεσμα λίγο αργότερα τα τρακτέρ να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν στον κόμβο της Θέρμης.

«Θα μείνουμε στο μπλόκο για όσο χρειαστεί. Χθες βράδυ πιάσαμε στον ύπνο την αστυνομία φτάνοντας πολύ κοντά στο αεροδρόμιο. Στο χέρι μας είναι να το αποκλείσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η κυβέρνηση. Δε θα υποχωρήσουμε», λένε εκπρόσωποι από το μπλόκο αγροτών Θέρμης.

thesstoday.gr