3 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 1 Φεβρουαρίου σήμερα στη Θεσσαλονίκη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

3 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 1 Φεβρουαρίου σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Τρεις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η μία από τις οποίες αυτή των αγροτών, στα εγκαίνια της Agrotica.


Η διαμαρτυρία των αγροτών δεν έχει συγκεκριμένη ώρα.
 
Θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται από το πρωί σε τρεις εισόδους της Θεσσαλονίκης (στα Πράσινα Φανάρια από τη Χαλκιδική, στο Δερβένι από Σέρρες, Κιλκίς και Καβάλα και στη Γέφυρα Γαλλικού από Έδεσσα και δυτική ύπαιθρο) και θα μπουν στην πόλη με 300 τρακτέρ από Εθνικής Αντίστασης – Βασ. Όλγας, Λαγκαδά και Μοναστηρίου αντίστοιχα. Σκοπεύουν να τα παρατάξουν, ως τη Δευτέρα, στην πλατεία ΧΑΝΘ.


Οι άλλες διαμαρτυρίες

Νέα διαμαρτυρία είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενάντια στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Συγκεκριμένα, μέλη φοιτητικών συλλόγων, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, μαθητές αλλά και άτομα του ευρύτερου ατνιεξουσιαστικού χώρου, καλούν σε συγκέντρωση στις 12:00, στην Καμάρα. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Επίσης, στις 19:00, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση που αφορά στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.