Ομιλία με θέμα “Επίλυση των συγκρούσεων και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών” στο 2ο Νηπιαγωγείο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ομιλία με θέμα “Επίλυση των συγκρούσεων και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών” στο 2ο Νηπιαγωγείο Θέρμης


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου Θέρμης θα πραγματοποιηθεί η συμμετοχική ομιλία με θέμα "Επίλυση των συγκρούσεων και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών"

Η διάλεξη απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες, νηπιαγωγούς και σε όσους φροντίζουν παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν μία σύγκρουση, οι θετικές και αρνητικές επιπτώσεις των συγκρούσεων, η πρόληψη και αντιμετώπιση τους, η δημιουργία ενός κλίματος σεβασμού επικοινωνίας και συνεργασίας είναι κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν με τους συμμετέχοντες.

Εισηγήτρια είναι η Ελένη Περράκη, Ψυχολόγος- Οικογενειακή θεραπεύτρια. Στο συντονισμό θα είναι η Ελευθερία Πήτα, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού του δήμου Θέρμης.

Η διάλεξη διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Σχολικών Κοινοτήτων και Κύκλοι δια βίου Μάθησης Δήμου Θέρμης» που υλοποιούν η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και ειδικότερα το Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Σχολικών Μονάδων και Σχολικών Επιτροπών σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.