Θέρμη: Παρουσίαση βιβλίου "ΗΘΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΛΟΓΟΣ" την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Παρουσίαση βιβλίου "ΗΘΟΣ-ΠΑΘΟΣ-ΛΟΓΟΣ" την Τετάρτη 21 ΦεβρουαρίουΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πινακοθήκη Θέρμης διοργανώνει Σεμινάριο με παρουσίαση του βιβλίου

"ΗΘΟΣ – ΠΑΘΟΣ – ΛΟΓΟΣ" 

το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, ώρα 19.30′, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη/Πινακοθήκη Θέρμης (Καραολή/Δημητρίου & Καπετάν Χάψα).

Είσοδος: Δωρεάν

Πληροφορίες : 2310 463423 ( εσωτερικό – 106)


Το σεμινάριο:

Ο συγγραφέας, Λεωνίδας Γαλάνης, θα μας φέρει σε επαφή με το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας και της ευδαιμονίας μέσα από ένα καθηλωτικό και απολαυστικό σεμινάριο.

Με συναρπαστικές ιστορίες, διαδραστικά παραδείγματα και παιχνίδια με το κοινό το σεμινάριο αυτό μας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία γνώσης και διασκέδασης. Απευθύνεται σε όλους και μας ταξιδεύει στο τρίπτυχο που μας δίδαξε ο Αριστοτέλης.Το βιβλίο:

Το «Ήθος Πάθος Λόγος» εξερευνά το μυστικό της επιτυχίας από την αρχαιότητα μέχρι το… διάστημα.

«Από τον Σοπενάουερ μέχρι τον Μπρους Λι. Από τη μουσική βιομηχανία μέχρι την άγρια ζούγκλα. Από τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι… τον Μπάμπη. Το μυστικό, που ήταν κρυμμένο σε ένα εγχειρίδιο ρητορικής, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.»

Έχοντας ως βάση μια αληθινή ιστορία 2.400 ετών, εκείνη του απλού στρατιώτη, παρελαύνουν αναφορές στη φιλοσοφία και τη δράση του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Σωκράτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Πλουτάρχου και πολλών άλλων, και μας οδηγούν σε νεότερους, όπως τον Τσιαλντίνι, τον Κόβεϊ, τους… Extreme.

Με απλό, ευχάριστο και ελαφρώς χιουμοριστικό τρόπο μεταφέρεται το μυστικό στον αναγνώστη, ώστε να είναι σε θέση να το εφαρμόσει άμεσα και εύκολα για την κατάκτηση της επιτυχίας και της ευδαιμονίας. Ένα βιβλίο που «δεν γνωρίζει ηλικίες» και μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όλους.


Είπαν για το βιβλίο:

➛Μαρκέλλα Μικέλη, Δημοσιογράφος, Ράδιο Ε 103:
Έστω και μία σελίδα, ένα κεφάλαιο να διαβάζουμε κάθε μέρα αρκεί για να αλλάξει η ζωή μας.

Αθανάσιος Ρόζου, Δικηγόρος, Rozou and Associatew Law Firm:
Έξυπνες, πρακτικές συμβουλές. Απολαυστικές ιστορίες. Ένα από τα
κορυφαία βιβλία αυτοβελτίωσης!

➛Ελένη Γρομπανοποούλου, ΜΑ δημιουργικής γραφής, Εκπαιδεύτρια ενηλίκων:
Ένα βιβλίο που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου αν δεν τελειώσει.
Αυτογνωσία, διοίκηση, στρατηγική, όλα τα έχει μέσα.

➛Κώστας Μπιμπλής, General Manager, Angsana Corfu Resort and Spa:
Εύγλωττο, χιουμοριστικό, διδακτικό, απλό αλλά παράλληλα με σημαντικά νοήματα και παραπομπές.

➛Ιωσήφ Σταυρίδης, Ελεύθερος Επαγγελματίας:
Δεν το χορταίνεις αυτό το βιβλίο. Την πρώτη φορά το διάβασα τις επόμενες το μελετάω!


Ο συγγραφέας:

Ο Λεωνίδας Γαλάνης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων ως εκπαιδευτής management, πωλήσεων και marketing.

Διατέλεσε στέλεχος σε πολλές εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως Sales Supervisor σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα. Διαθέτει Δίπλωμα στη Διοίκηση Πωλήσεων και Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης