Σήμερα στις 12:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σήμερα στις 12:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτώνΣήμερα στις 12:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών, ενόψει της 30ης Agrotica στη Θεσσαλονίκη.


Οι εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη βρήκαν τους αγρότες στα μπλόκα των Εθνικών Οδών και τα τρακτέρ παρατεταγμένα έξω από την έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

Όπως υποστήριξαν, τα μέτρα ικανοποιούν μέρος των αιτημάτων τους, επισημαίνοντας πως θα επιστρέψουν στα μπλόκα και θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους και το μέλλον των κινητοποιήσεων. Μάλιστα, ζητούν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αποφάσισαν στη σύσκεψη το βράδυ της Παρασκευής οι αγρότες στον Πλατύκαμπο. 

Ταυτόχρονα, έκαναν μία επαναδιατύπωση των αιτημάτων τους, ζητώντας να αποζημιωθούν στο ακέραιο για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες των Θεσσαλών αγροτών αλλά να δοθεί και χρονοδιάγραμμα αναφορικά με τις αποζημιώσεις και τα αντιπλημμυρικά έργα.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν αγρότες από τη Θεσσαλία, οι οποίοι θα ενωθούν με τους συναδέλφους τους από την Βόρεια Ελλάδα, που έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ τους στη νότια πύλη της έκθεσης.