Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΑΠΗ Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΑΠΗ Θέρμης

//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Ασφυκτικά γεμάτη ήταν το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2024, η αίθουσα Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των ΚΑΠΗ Θέρμης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρών για μία ακόμη χρονιά στο καθιερωμένο τους ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτας, από το δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο. 


Εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ανδρέας Βιολιτζής, ήταν η τελευταία Βασιλόπιτα που έκοψε ως πρόεδρος καθώς στις προθέσεις του είναι να αποχωρήσει και με τις εκλογές που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του έτους να αναλάβει νέα διοίκηση, με την ευχή να συνεχιστεί το πολύ καλό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.
Με δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία και κυρίως ενωμένοι εύχομαι και η νέα διοίκηση που θα προκύψει να συνεχίσει να διώχνει εμπόδια και να ανοίγει νέους δρόμους για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, με πλήθος δραστηριοτήτων, κρατώντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο παροχών για όλα τα μέλη μας με την αρωγή και τη βοήθεια φυσικά του Δήμου Θέρμης και προσωπικά του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου
σημείωσε ο επί 18 έτη πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέας Βιολιτζής. 

Ευχαρίστησε επίσης τη δημοτική αρχή που είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, να περπατούν για πολλά χρόνια ακόμα δίπλα – δίπλα και όλοι μαζί.



Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμης ανέφερε πως 
η πολιτική επιλογή της διοίκησης του δήμου, αλλά και σύσσωμου του δημοτικού Συμβουλίου, παρά τις δυσκολίες, είναι να αναβαθμίζει διαρκώς το εύρος της κοινωνικής της παρέμβασης. Αυτό θα συνεχιστεί σταθερά και αμείωτα και τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως δεδομένο τον σεβασμό που δικαιωματικά πρέπει να υπάρχει προς την τρίτη ηλικία. Θα συνεχιστεί η προσπάθεια μέσα από ποικίλες δράσεις, ανοίγοντας δρόμους συμπαράστασης, ενίσχυσης, παρηγοριάς και ανακούφισης για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.
Ο δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε σε όλους τους προέδρους και τα μέλη των ΚΑΠΗ, “μία καλή και δημιουργική χρονιά με δύναμη και υγεία. Μία χρονιά γεμάτη δημιουργία, που θα φέρει στον τόπο και τη χώρα μας αισιοδοξία και την πολυπόθητη ανάπτυξη που όλοι επιθυμούμε”.



Χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απηύθυνε επίσης ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρζόπουλος και η επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Άννα Τσιφτελίδου.

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κι Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας Σωκράτης Δωρής.



Το “παρών” έδωσαν επίσης ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φάνης Καρκατζούνης, η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Συμβουλίου Αθηνά Παπαδάκη και οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Σπύρος Γαντάς, Στυλιανός Αποστόλου, Αργύρης Μωραϊτης, Φανή Χατζηδημητρίου και Γεώργιος Αγγέλου. 

Επίσης παρέστησαν οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Βιογιατζής και Ελισσάβετ Βελονά, καθώς και οι δημοτικοί Σύμβουλοι Στυλιανός Τσομαρίδης, Οδυσσέας Σαληκυριάκης, Αστέριος Καρακώττας και Φωτεινή Βογιατζή. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου Ευστάθιος Πιστέλας και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Το τυχερό κομμάτι με το φλουρί έτυχε ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Βασιλικών Ευριπίδης Μαυρουδής.