"Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης": Ανυποχώρητοι στην αύξηση του τιμολογίου νερού και αποχέτευσης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

"Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης": Ανυποχώρητοι στην αύξηση του τιμολογίου νερού και αποχέτευσης



//Ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης"

🔸Ανυποχώρητοι - 🔸Αμετακίνητοι - 🔸Αμετάπιστοι
Στην αύξηση του τιμολογίου νερού και αποχέτευσης

👉Δημότισσα / Δημότη η διοίκηση του Δήμου που την εμπιστεύτηκες με 70% σου φέρνει αύξηση της αξίας του νερού , μετά την αύξηση των δημοτικών τελών, λίγες μέρες μετά την ανανέωση της θητείας της !

👉Έρχεται σήμερα στη ΔΕΥΑ Θέρμης ως θέμα η «τροποποίηση», δηλαδή η αύξηση της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑ !

👉Όλο το χρέος που συσσώρευσε η ΔΕΥΑ Θέρμης τα χρόνια της 'ενεργειακής κρίσης' ή άλλως λόγω αύξησης της αξίας του ρεύματος και που αποφάσισε μονομερώς να μην πληρώνει σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν κουρεύτηκε από το κράτος, δεν επιχορηγήθηκε και τελικά καταλήγει σε εσένα δημότη να το πληρώσεις !

👉Ήρθε η στιγμή για σοβαρή αντίδραση με τον κάθε δημότη συμμέτοχο !

👉Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όλη την προηγούμενη θητεία υπερασπιστήκαμε το νερό, προτείναμε λύσεις εκσυγχρονισμού της ΔΕΥΑ για εξοικονόμηση, φιλοξενήσαμε και μας ενημέρωσε η Γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΥΑ, ενημερώσαμε επί τρίμηνο τους δημότες μας με αναρτημένα πανό κατά της ακρίβειας και ιδιωτικοποίησης του νερού, συμμετείχαμε σε συλλαλητήρια, διανείμαμε ενημερωτικό υλικό στους δημότες, προκαλέσαμε ψήφισμα του Δήμου.

Ήδη από την πρώτη θητεία της, που ήρθε μετά το ηχηρό πετυχημένο δημοψήφισμα ‘σώστε το νερό’, αυτή η δημοτική παράταξη ζητούσε από την ( ίδια ) διοίκηση του Δήμου να εφαρμόσει πολιτικές εξοικονόμησης κόστους.

👉Δημότισσα /Δημότη Θέρμης σε ενημερώσαμε πριν τις εκλογές για την ευθύνη των δημάρχων που δεν διεκδίκησαν , δεν κινητοποίησαν , δεν οργάνωσαν την κοινωνία, δεν ζήτησαν και δεν είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Όταν, δε, ήρθε ο Πρωθυπουργός στο δήμο μας, ο δήμαρχος δεν ζήτησε λύση στο μείζον πρόβλημα !

👉Εμείς στο πρόγραμμά μας, στις 12 δεσμεύσεις μας, στη θέση 5 είχαμε προτεραιότητα τη διαγραφή των χρεών της ΔΕΥΑ που δημιουργήθηκαν από την ενεργειακή κρίση και την διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα της.