Οι ευχές του δημάρχου Θέρμης για τη νέα χρονιά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι ευχές του δημάρχου Θέρμης για τη νέα χρονιά


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιούχου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Θέρμης, πραγματοποίησε όπως κάθε χρόνο ο δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 στο χώρο εκδηλώσεων του Ναού. 

Στο μήνυμά του για το νέο χρόνο ο δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε σε όλους ομόνοια, αγάπη και πάνω από όλα ειρήνη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: 
Η αυγή κάθε νέας χρονιάς φέρνει πάντα μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο υγεία, ομόνοια και ειρήνη για όλο τον κόσμο. Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο που μπορούμε να είμαστε και να πετύχουμε. Οι εικόνες που πέρασαν από μπροστά μας το 2023, μας δημιούργησαν πολλά και ποικίλα συναισθήματα και μας γέμισαν εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν φάρο για να κάνουμε μια νέα αρχή.
Εύχομαι το 2024 να είναι η χρονιά που η ανθρωπότητα θα επιλέξει την ειρήνη, θα επιλέξει την αξιοπρέπεια, θα επιλέξει την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία, την ομόνοια και την αγάπη. Ας είναι το 2024 η χρονιά που όλοι περιμένουμε. 
Η χρονιά που θα μας φέρει ένα νέο, καλύτερο και ευτυχέστερο μέλλον.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους καλή χρονιά με ειρήνη, υγεία, ευδαιμονία, προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και πρόοδο.

Την Βασιλόπιτα του Ιερού Ναού ευλόγησαν ο Σεβαστοί Πατέρες Σεραφείμ και Κωνσταντίνος, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Στέλιος Γκιζάρης, ο δημοτικός Σύμβουλος Οδυσσέας Σαληκυριάκης και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αχιλλέας Μεταλούλης.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς ωστόσο, Κυριακή 31/12 όπως κάθε χρόνο, ο Δήμαρχος Θέρμης έκοψε με την αλλαγή του χρόνου την πρώτη Βασιλόπιτα του Νέου Έτους στο παλιό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, κάτι το οποίο παραδοσιακά πραγματοποιεί τα τελευταία 25 χρόνια.