Το Pornhub αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2023 - Σέξι γιαγιάδες, ρομπότ και στολές τα φετίχ της χρονιάς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Pornhub αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2023 - Σέξι γιαγιάδες, ρομπότ και στολές τα φετίχ της χρονιάςΤο Pornhub δημοσίευσε την ετήσια παγκόσμια έκθεσή του, αποκαλύπτοντας τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2023.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι χρήστες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος για το «ώριμο» περιεχόμενο, με αναζητήσεις όπως «σέξι γιαγιά», «MILF», «DILF» και «cougar» να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις.

Ο ιστότοπος για ενήλικες επεξεργάστηκε τα δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δει τι είδους περιεχόμενο καθόρισε τα γούστα της χρονιάς και η κορυφαία κατηγορία βίντεο ήταν η «ώριμη ηλικία», σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Δεύτερη πιο δημοφιλής κατηγορία της χρονιάς ήταν το «Super Size» με τους χρήστες να αναζητούν λέξεις κλειδιά όπως «μεγάλο», «μεγαλύτερο» και «πελώριο». Στις ΗΠΑ, οι αναζητήσεις «big a...», «bbc» και «big ti...» συγκαταλέγονταν στις πιο δημοφιλείς, με τον τελευταιο όρο να ανεβαίνει αρκετά σκαλιά στην κατάταξη.

Το 2023 ήταν γενικά μια χρονιά που έφερε την Τεχνητή Νοημοσύνη και την τεχνολογία στο προσκήνιο, κάτι που αντανακλάται και στα ευρήματα του Pornhub: οι αναζητήσεις για πορνό με λέξεις όπως «ρομπότ» και «ανδροειδή» ήταν επίσης πολύ δημοφιλείς φέτος.Η τέταρτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν οι «Στολές», κάτι που θα μπορούσε να οφείλεται στις πολεμικές συρράξεις που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές του πλανήτη, αναζωπυρώνοντας το συγκεκριμένο φετίχ για τους ενστoλους. Οι αναζητήσεις για «στρατιωτικές στολές», «στολές αστυνομικών» και «στρατιωτίνες» σημείωσαν μεγάλη αύξηση, εκτοπίζοντας παλαιότερα αγαπημένα όπως «στολές υπηρετριών».

Η πέμπτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν εκείνη της «Σεξουαλικής Θεραπείας», λόγω αναζητήσεων όπως «θεραπεία μασάζ», «θεραπευτικό σεξ» και «θεραπεία ποδιών». Γενικά, οι αναζητήσεις με τη λέξη θεραπεία σημείωσαν φέτος αύξηση κατά 344% παγκοσμίως, συγκριτικά με το 2022.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα του Pornhub στην Daily Mail, η Δρ. Λόρι Μπετίτο του Sexual Wellness Cente επισήμανε ότι η περιέργεια για το ασυνήθιστο είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης, κάτι που ισχύει φυσικά και στο σεξ.

«'Όλοι είμαστε ηδονοβλεψίες σε κάποιο βαθμό και θέλουμε να βλέπουμε ακραία πράγματα, στα οποία γενικά δεν έχουμε πρόσβαση στην πραγματική μας ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά.Σύμφωνα με την ίδια, οι τάσεις στις αναζητήσεις πορνό επηρεάζονται σημαντικά από τις τάσεις της τεχνολογίας, εξ ου και το αυξημένο ενδιαφέρον για τα «ρομπότ του σεξ».

Όσον αφορά στο φετίχ των στρατιωτικών στολών, η δημοφιλία του προέρχεται από το γεγονός ότι πολλοί τις βλέπουν ως σύμβολο δύναμης, και οι άνθρωποι έλκονται ερωτικά από ανθρώπους που αποπνέουν ισχύ, σημειώνει η Μπετίτο.

Η ερευνήτρια αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στην πέμπτη δημοφιλέστερη κατηγορία, που αφορά στις αναζητήσεις με τον όρο «θεραπεία». «'Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ευτυχώς, αναζητούν βοήθεια για θέματα ψυχικής υγείας και σεξουαλικά ζητήματα, πράγμα που είναι υπέροχο. 

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι φαντασιώσεις που περιλαμβάνουν μια σχέση ασθενούς/θεραπευτή που μετατρέπεται σε σεξουαλική είναι αρκετά συχνές, πιθανώς επειδή είναι ταμπού και περιλαμβάνει μια διαφορά ισχύος. Στην πραγματική ζωή, οι πελάτες μπορεί να βιώσουν συναισθήματα για έναν θεραπευτή (μεταβίβαση) λόγω της φύσης της σχέσης (ο πελάτης μοιράζεται πολύ προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του και αισθάνεται ασφαλής), και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική φαντασίωση. 
Η απαγορευμένη φύση της σχέσης μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει αυτή τη φαντασίωση».