Η Άννα Πολτζόγλου από το Ν.Ρύσιο στον τελικό του Fame Story - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Άννα Πολτζόγλου από το Ν.Ρύσιο στον τελικό του Fame Story
Θέρμη, Χαλκιδική και Πιερία ετοιμάζονται να δώσουν το παρών το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, στον μεγάλο τελικό του fame story, καθώς ένα δικό τους κορίτσι είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Κεντρικής Μακεδονίας στο γνωστό talent show.

Η Άννα Πολτζόγλου, με καταγωγή από τη Φούρκα και το Αιγίνιο Πιερίας , μεγάλωσε στο Νέο Ρύσιο. Πτυχιούχος από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από μικρή ήταν καλλιτεχνική φύση με μουσικές και θεατρικές σπουδές.

Αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της, να ασχοληθεί πλέον επαγγελματικά με το τραγούδι, με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου ταλέντων.Επί τρεις μήνες τώρα, κάθε εβδομάδα εισπράττει όχι μόνο θετικές κριτικές, από κριτές και καθηγητές, για τις ερμηνείες της, αλλά πολλές φορές και εξαιρετικά σχόλια. 

Το βράδυ της Παρασκευής, η Άννα έχει επιλέξει να τραγουδήσει για τη γενέτειρα της, το “Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη” κι ελπίζει στη στήριξη, ιδιαίτερα της Μακεδονίας, καθώς τον μεγάλο νικητή θα αναδείξει το κοινό, μέσω τηλεφωνημάτων.