Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών: Χριστούγεννα χωρίς "Γρουνάδκου" γίνεται; Δε γίνεται... - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών: Χριστούγεννα χωρίς "Γρουνάδκου" γίνεται; Δε γίνεται...

// Ανακοίνωση Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Βασιλικών

Χριστούγεννα χωρίς Γρουνάδκου γίνεται; Δε γίνεται...

Έτσι λοιπόν, χθες με σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελευταία εκδήλωση της χρονιάς του Συλλόγου μας!

Πλήθος κόσμου κατέφθασε για να διασκεδάσει και να γευτεί τσιγαρίδες,το κατεξοχήν έδεσμα της εκδήλωσης, καθώς και σουβλάκια, λουκάνικα...

Σε αυτό το σημείο,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωσή μας και μια μεγάλη συγγνώμη για κάποια άτομα που λόγω χωρητικότητας δεν κατέστη δυνατόν να έχουν κάποιο τραπέζι...

Όσα ευχαριστώ και να πούμε στα άτομα ( χορευτές/μέλη/φίλους του Συλλόγου) είναι λίγα,για την πολύτιμη βοήθειά τους καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τη Θεατρική ομάδα Βασιλικών, τους Συλλόγους: Χορευτικός Όμιλος Θέρμης,ΧΟΤ Ζουμπάτ, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου, Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης, Πολιτιστικός Σύλλογος Τριαδίου "Άγιος Γεώργιος", Παναγία Σουμελά Θέρμης, Πολιτιστικός Σύλλογος "Καλλίπολη" Περαίας,που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους χοροδιδασκάλους μας Θωμά Ράδη και Νίκη Τόλη που βρίσκονται πάντα δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νεοεκλεγέντες του Δήμου Θέρμης που μας τίμησαν με την παρουσία τους: τους Αντιδημάρχους κ.Τσολάκη Απόστολο, κ.Μουστάκα Βασίλειο,τον πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ.Αγγέλου Γεώργιο,την πρόεδρο της Κοινότητας Βασιλικών κ.Γιαννιού Όλγα,τον κ.Καρακώττα Αστέριο και τους Δημοτικούς συμβούλους Σαληκυριάκη Οδυσσέα και Βογιατζή Παντελή.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ τα κρεοπωλεία και όλα τα αρτοποιεία των Βασιλικών για τη συνεργασία τους για άλλη μια φορά..

Και φυσικά την ορχήστρα μας, τα Χάλκινα της Γουμένισσας του Στέφανου Γιάντση,που η μουσική του μας κράτησε συντροφιά μέχρι αργά το απόγευμα..

Και του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε σε κάθε είδους εκδήλωση!

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου μας σας εύχονται η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα, ειρήνη, χαμόγελα και πολλούς χορούς!

Καλή και ευλογημένη χρονιά!!








Βίντεο από ΛΑ.ΧΟ.ΣΥ.ΒΑ: