Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση λίγων ημερών προανήγγειλε ο Χάρης Θεοχάρης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση λίγων ημερών προανήγγειλε ο Χάρης ΘεοχάρηςΑνοιχτό το ενδεχόμενο για παράταση λίγων ημερών προκειμένου οι ιδιοκτήτες οχημάτων να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, άφησε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, διευκρινίζοντας ότι οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας.

«Ενδεχομένως-γιατί φέρνουμε όλες αυτές τις ρυθμίσεις, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία-για κάποιες μέρες να έχουμε και μια παράταση στη διαδικασία», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Πάντως, ο κ. Θεοχάρης, που σε προηγούμενη φάση είχε εμφανιστεί απρόθυμος για μια παράταση, επισήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργήσει ένα πάγιο σύστημα για την καταβολή των τελών, προκειμένου να μην χρειάζονται τέτοιου είδους ρυθμίσεις.

«Θα σας παραπέμψω σε μια διάταξη που θα κατατεθεί ενδεχομένως και σήμερα και θα ψηφιστεί την Τετάρτη. Ο σκοπός μας είναι να μην έχουμε συνεχείς παρατάσεις και να πάμε σε ένα σύστημα το οποίο σε κάθε περίπτωση να είναι πάγιο, ώστε να μη χρειάζονται παρατάσεις», σημείωσε.