Θέρμη: Σέρβος ρασοφόρος επιτέθηκε ξημερώματα σε σκύλο στη πλατεία Παραμάνα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Σέρβος ρασοφόρος επιτέθηκε ξημερώματα σε σκύλο στη πλατεία Παραμάνα


Μια παράξενη υπόθεση έλαβε χώρα στη Θέρμη τα ξημερώματα της Κυριακής 17/12.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2:30 το βράδυ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της THERMISnews.gr και κάτω απο συνθήκες τις οποίες εξετάζει το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, ρασοφόρος Σερβικής υπηκοότητας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο στην πλατεία Παραμάνα. 

Ο σκύλος «Τρόμαξε, άρχισε να κλαίει και έτρεξε για να φύγει», τονίζει η κυρία Χρυσιδου, εθελόντρια στο Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας και Πρόνοιας, επισημαίνοντας ότι εντόπισαν το σκυλί σήμερα, υπέβαλαν καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο. δράστη ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στο Α.Τ και αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα εως αύριο το πρωί.


«Ήρθε η γνωμάτευση για το σκυλί αλλά πρέπει να εξεταστεί και από κτηνίατρο του Δήμου. Η γνωμάτευση του ιδιώτη κτηνιάτρου λέει ότι είναι σίγουρα μαχαίρωμα και όχι δάγκωμα από άλλο ζώο. Αύριο θα μεταφερθεί και στον γιατρό του Δήμου για εξετάσεις», σημειώνει, προσθέτοντας ότι νωρίτερα την Κυριακή η ίδια δέχθηκε απειλή από άλλο άτομο στην περιοχή που της είπε ότι θα ρίξει φόλες στα αδέσποτα.

Το σκυλί, μετά την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

«Μετά το περιστατικό στο Ωραιόκαστρο, με τον θάνατο της γυναίκας, υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται αυτές τις καταστάσεις για τα αδέσποτα», σημειώνει η εθελόντρια.

 Την προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Θέρμης.

THERMISnews.gr και protothema.gr