Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου σε περιοχές της Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου σε περιοχές της ΘέρμηςΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και από τις 08.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος – λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών  που πρόκειται να εκτελεστούν –  συγκεκριμένα οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται 

στο Δεξιό Τμήμα του Α/Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ από το ύψος του MEDITERRANEAN COSMOS (ΦΥΤΩΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΔΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ κ.α.), έως τον ΚΟΜΒΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ). 

Καθώς επίσης οι καταναλωτές που βρίσκονται επι της Ε.Ο. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ από την περιοχή όπισθεν ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΡΜΗΣ, έως την οδό ΑΓ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ με λεωφόρο ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. 

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.