Πρωινό: Πώς να φτιάξουμε σπιτικό μούσλι
Φτιάχνουμε μούσλι για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ενέργεια. Βάζουμε βρώμη, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα της επιλογής μας.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyMMoS8d-1Ut4zb38XrEiEz_ljk3fRSX-mRMSHmiue7j_C0VIgvazUzVegLJ77bnvawiCDhqvlA7BhSJlWJAvBz_rc3rzqFZWHchL44g3-FXXvANGtBfaXeyu7saW_PH-xiwL24mMcSubCJduM6S7tgPM_dlgAKImgrvDPKdpKThe_sIr2WeRxvzze/s16000/toystore1.PNG)
Υλικά:
Υλικά:
- 3 φλιτζάνια βρώμη
- 1 φλιτζάνι ανάμεικτοι ξηροί καρποί
- ½ φλιτζάνι σουσάμι
- ½ φλιτζάνι ηλιόσποροι
- ½ φλιτζάνι σταφίδες
- ½ φλιτζάνι αποξηραμένα κράνμπερι
- 1 φλιτζάνι μαλακά αποξηραμένα βερίκοκα, ψιλοκομμένα
Σερβίρισμα:
- γάλα ή γιαούρτι
- φρέσκα φρούτα
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε τη βρώμη σε ένα μεγάλο αεροστεγές δοχείο και την ανακατεύουμε με τους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους, τις σταφίδες, τα κράνμπερι και τα βερίκοκα.