Απόδραση στη φύση- μία ανάσα από την πόλη. Το μονοπάτι αναψυχής "Τσαΐρι" στη Καρδία περιμένει μικρούς και μεγάλους να το διασχίσουν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απόδραση στη φύση- μία ανάσα από την πόλη. Το μονοπάτι αναψυχής "Τσαΐρι" στη Καρδία περιμένει μικρούς και μεγάλους να το διασχίσουν



Υπάρχουν μέρη που αν δε τα περπατήσεις δε μπορείς να καταλάβεις την ομορφιά τους. Είναι τόσο κοντά μας, αλλά μας είναι άγνωστα.
Ενα τέτοιο μέρος κρύβει και η όμορφη Καρδία. Στους κατοίκους της περιοχής είναι γνωστό με το όνομα "Τσαΐρι". 


Ομάδα εθελοντών της Κοινότητας επιμελήθηκε ένα μονοπάτι 3.200 μέτρων και μας προσκαλεί να το περπατήσουμε. Πρόκειται για μία καταπράσινη διαδρομή χαμηλής δυσκολίας δίπλα στον οικισμό, προσβάσιμο για όλες τις ηλικίες και γούστα.


Ακολουθούμε τη κόκκινη σήμανση και απολαμβάνουμε το τοπίο που θα μας αποφορτίσει και θα μας τονώσει. Προσφέρει διέξοδο από την δύσκολη καθημερινότητα, ενώ χαρίζει ψυχική και σωματική ανάταση.

Οπως και να έχει, αυτό το μέρος αποτελεί ιδανική πρόταση για μικρές -ανέξοδες- αποδράσεις κοντά στη Θεσσαλονίκη.


Οπως αναφέρει στη THERMISnews.gr o κ.Χαπίπης Ιωάννης "Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν στην δημιουργία των μονοπατιών που διαθέτουμε και δεσμεύομαι να βοηθήσουμε στην συντήρηση τους αλλά και στην δημιουργία νέων".