Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα - Πότε είναι η Cyber Monday 2023 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα - Πότε είναι η Cyber Monday 2023Λειτουργούν σήμερα Κυριακή (26.11.2023) τα εμπορικά καταστήματα, ενώ αύριο έρχεται η Cyber Monday.
Η Cyber Monday έρχεται 3 μέρες μετά την Black Friday που ήταν την Παρασκευή που πέρασε, με τα καταστήματα να λειτουργούν στο ενδιάμεσο και Κυριακή, συνεχίζοντας τις προσφορές.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή μέχρι τις 20:00.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (Black Friday) και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday) οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την Black Friday, αύριο Δευτέρα υπάρχει και η Cyber Monday 2023, ημέρα διαδικτυακών αγορών όπου και σε αυτήν την περίπτωση τα προιόντα θα πωλούνται με εκπτώσεις.


Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Μια έρευνα αγοράς πριν προχωρήσετε στις αγορές σας είναι αναγκαία όχι μόνο για την τιμή αλλά και για την ποιότητα των προϊόντων.

Μην παραλείψετε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξετε βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είστε βέβαιοι ότι η τιμή που έχετε εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

Κάνετε τις αγορές που θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις αλόγιστες δαπάνες.

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής σας όταν αγοράζετε προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είστε πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.